Anuncio
InicioInicioUn any en la vida de la unitat de drons del xèrif...

Un any en la vida de la unitat de drons del xèrif del comtat d’Albany

La següent visió general va ser compilada per Chad Hotaling en nom de la Equip d’oficials del xèrif del comtat d’Albany (Nova York).. La unitat de drons va ser una “idea” del xèrif Craig D. Apple, Sr., que va veure els possibles beneficis des del principi i va ser un motivador del programa. Donada la llum verda, el subdirector Leon Bormann va dur a terme innombrables hores d’investigació per construir aquest programa des de la base. Fins al dia d’avui, el subdirector Bormann continua portant aquest programa al següent nivell.

La unitat de drons del xèrif del comtat d’Albany consta actualment de vuit pilots certificats de la part 107 de la Federal Aviation Administration (FAA). Aquests pilots estan formats per diputats jurats, bombers i voluntaris civils.

Els pilots de la part 107 han de tornar a provar cada dos anys per mantenir la certificació de pilot de la FAA. Aquest procés consisteix en un examen escrit extens que només es realitza als llocs de proves designats per la FAA. Dos dels nostres pilots van completar aquest procés el 2020.

A més, es realitza una formació mensual per mantenir la competència del pilot i per comprovar l’operativitat de l’equip. Durant l’últim any, els nostres pilots han registrat 472 vols, 55 hores de vol i han volat més de 16.000 milles tant per a entrenament com per a missions. A més, el nostre equip va passar innombrables hores investigant i mantenint-se al dia sobre els darrers avenços en el Indústria dels UAS.

Les subvencions financen nous drons

A través d’un extens procés de subvenció el 2020, es van afegir dos nous drons a la memòria cau de l’oficina del xèrif d’UAS: A DJI Quadcopter 210 equipat amb càmeres tèrmiques i amb zoom i un Mavic Enterprise Dual equipat amb una càmera tèrmica. Aquests dos nous drons milloraran les capacitats de la unitat de drons, així com substituiran l’equip obsolet. Tenir capacitats tèrmiques des d’una perspectiva aèria permet als pilots localitzar ràpidament persones que poden estar desaparegudes, ferides o en risc en situacions de poca llum.

Recurs de la policia 1: El drone dels teus somnis vola cap al teu camí

Drones desplegats durant els disturbis civils

El 2020 va resultar ser un any en què els UAS van millorar la seguretat tant per a l’aplicació de la llei com per al públic.

El nostre equip es va desplegar en diverses missions durant els disturbis civils. Treballant estretament amb les agències d’aplicació de la llei del comtat (Albany, Watervliet, Cohoes, Green Island), així com amb els comtats adjacents (Troy, Rensselaer), el nostre equip va poder proporcionar informació valuosa en temps real que va millorar la presa de decisions crítiques.

Amb vuit pilots, la nostra unitat va poder desplegar-se des de diverses ubicacions simultàniament. Això va donar una perspectiva aèria de la mida de la multitud, el moviment i les amenaces potencials, la qual cosa va permetre que les forces de l’ordre proporcionessin mesures de seguretat adequades tant als manifestants com als contramanifestants i als agents de l’ordre.

Recurs de la policia 1: Desplegament de drons durant la resposta a la protesta

Desplegaments de recerca i rescat

La unitat de drons va poder treballar en estreta col·laboració amb l’equip de recerca i rescat de l’oficina del xèrif aquest any. Els nostres pilots solen portar el seu equip mentre treballen en les seves tasques diàries. Això permet als nostres pilots l’avantatge d’arribar ràpidament a una escena per proporcionar informació valuosa. Aquesta informació pot incloure la ubicació de la víctima o del pacient, problemes de seguretat i la ubicació de desplegament de l’equip.

El parc estatal John Boyd Thacher es troba al comtat d’Albany i atrau visitants de tota Nova York i dels estats adjacents. Amb quilòmetres de rutes de senderisme i ciclisme i una zona d’escalada recentment oberta, la probabilitat d’un accident ha augmentat.

La unitat de drons va poder treballar en estreta col·laboració amb l’equip de recerca i rescat de l’oficina del xèrif aquest any. (Foto/Xèrif del comtat d’Albany)

Els pilots van ajudar el nostre equip de recerca i rescat en diverses crides a la zona de l’escarpa del parc. Un d’aquests incidents va incloure una persona que va patir problemes de salut mental i va saltar des de la “zona d’aparcament amb vista”. La víctima va ser localitzada amb vida amb l’assistència dels nostres pilots i membres de l’equip de recerca i rescat. Treballant conjuntament amb l’equip d’aparells de rescat de cordes, les imatges transmeses des dels drons van assegurar als socorristes que l’operació funcionava de manera segura i eficaç.

Recurs de la policia 1: Drones policials en acció

Prova la tecnologia de transmissió en directe

Des de la creació de la nostra unitat de drons, les capacitats de transmissió en directe continuen evolucionant a la indústria dels UAS. Continuem buscant solucions d’equips i programari que s’adaptin millor a les necessitats dels residents de la comarca.

Al llarg del 2020, hem tingut la possibilitat de provar alguns d’aquests productes de forma de prova. Aquests han inclòs Aire de resposta i els de callyo 10-21 Vol.

La transmissió en directe d’un incident o esdeveniment permet als pilots emetre imatges en directe en temps real als espectadors seleccionats. Això es va fer recentment en un incident de materials perillosos a gran escala a SABIC Industries a Selkirk, Nova York, l’1 de setembre de 2020.

Transmissió en directe d’un incident de materials perillosos a SABIC Industries. (Foto/Xèrif del comtat d’Albany)

Un vagó que contenia gas estirè va començar a filtrar-se creant la possibilitat d’una explosió massiva. Els drons es van desplegar ràpidament al lloc dels fets transmetent informació valuosa al lloc de comandament.

Aquest incident va durar un període de tres dies amb un total de 67 vols i 18 hores d’antena. (Foto/Xèrif del comtat d’Albany)

Aquest incident va durar un període de tres dies amb un total de 67 vols i 18 hores d’antena. La informació dels cartells de materials perillosos, la detecció de fuites i les dades tèrmiques es van tornar al personal de comandament, cosa que va permetre als primers responsables formular un pla. Els vols van continuar durant el procés de mediació assegurant que la temperatura i les exposicions de l’autovia estaven dins dels límits segurs.

Els drons es van desplegar ràpidament al lloc dels fets transmetent informació valuosa al lloc de comandament. (Foto/Xèrif del comtat d’Albany)

A través d’aquest esforç de col·laboració entre les agències locals, estatals i federals, es va determinar que l’escena de l’incident era segura i es va acabar sense ferides.

Recurs de la policia 1: La integració d’escaneig làser i dades d’UAV ofereix als investigadors una nova vista en 3D

Investigacions d’incendis

En una altra ocasió, l’Oficina de Prevenció i Control d’Incendis de l’Estat de Nova York ens va contactar per ajudar els investigadors d’incendis amb una investigació d’incendis d’estructura d’unitats múltiples.

L’incendi es va produir al complex d’apartaments Oakbrook Manor a Ravena, Nova York, destruint tot un edifici d’apartaments. Els drons van poder capturar imatges dels danys i prendre mesures, així com ajudar a determinar la zona d’origen. Això va permetre als investigadors d’incendis realitzar les seves tasques amb seguretat sense el risc afegit d’entrar i romandre en una estructura insegura. Un cop finalitzada la missió, tot el material probatori es va lliurar immediatament als investigadors dels bombers.

programari de detecció de radar i prevenció d’accidents

Els membres del nostre equip van ser convidats a ajudar NuAir (Investigació d’integració de l’espai aeri del nord-est de l’UAS) l’any passat amb un estudi de seguretat dels vols a l’aeroport internacional Griffiss de Roma, Nova York. Pilots de tot l’estat de Nova York es van reunir per fer diversos vols del seu UAS per provar programari de detecció de radar i d’evitació d’accidents com el que s’utilitza en avions comercials i de passatgers. Aquesta tecnologia innovadora permetria que diversos UAS volassin a prop els uns dels altres i evitaria qualsevol perill potencial.

Guia 2021 sobre drons en l’aplicació de la llei (Llibre electrònic)

És difícil pensar en cap tecnologia que hagi vist una integració tan ràpida i àmplia en les operacions d’aplicació de la llei com els drons. El nombre d’agències que utilitzen UAS s’ha disparat, així com el nombre de casos d’ús dels drons policials. És la diversitat i l’assequibilitat d’aquesta nova tecnologia el que la fa tan inestimable per als departaments de policia.

Exempcions presentades

L’oficina del xèrif del comtat d’Albany també va presentar dues sol·licituds d’exempció a la FAA aquest any. Un era per BVLOS (Més enllà de la línia de visió visual), i l’altre era per TBVLOS (Tàctica més enllà de la línia visual de visió). Les exempcions permetrien als pilots fer volar UAS fora de la seva línia de visió directa en circumstàncies extremes en què la vida i/o la propietat estan en perill. Les exempcions permeten als pilots seguir complint completament amb les estrictes regulacions de la FAA en els rars casos que es produeixi aquesta necessitat. Sense el permís atorgat per aquestes exempcions, els pilots no podrien volar en aquestes condicions.

Drones lligats

A mesura que l’any s’acabava, vam tenir el plaer de conèixer l’empresa de drons Aèria fàcil. Van venir a la nostra estació de patrulla a Clarksville, Nova York i ens van fer una demostració del seu equip. Un dels aspectes més destacats va ser el seu drone lligat (un dron en vol connectat per un cable). Normalment, la bateria d’un drone dura entre 20 i 30 minuts de vol que requereix múltiples enlairaments i aterratges durant una missió. Amb un drone connectat, el drone pot romandre en vol indefinidament proporcionant imatges de la càmera ininterrompuda. Tot i que aquesta tecnologia és nova i cara, hi ha esperança que es faci com una opció assequible.

Baixeu aquesta guia de compra de drons i sistemes d’avions no tripulats Police1

Aquesta guia de Police1 proporciona informació sobre què han de tenir en compte les agències d’aplicació de la llei a l’hora de determinar com integrar aquesta tecnologia a la memòria cau dels seus equips.

guest
0 Comentarios
Comentarios en línea
Ver todos los comentarios
ARTÍCULOS RELACIONADOS

Aleatorio

Popular

Comentarios Recientes

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com